" " " " " "
top of page
Kandla-grey-1.jpg

Aanleg van terrassen en opritten

aanleg opritten
Courtstones-belgian-blue

Natuursteen, Hollandse klinkers, keramische tegels

Exclusive Oakwood is gespecialiseerd in totaalprojecten voor uw buitenomgeving. We bouwen een eiken bijgebouw achter of naast uw woning en nemen tegelijkertijd uw hele buitenomgeving onder handen. Want zeg nu zelf, nadenken over een nieuwe oprit en een nieuw terras is twee vliegen in één klap.

Terras aanleggen
Aanleg oprit
Anker 1

Kwaliteitswerk voor aanleg terras en oprit

Wij zijn ervaren in de aanleg van opritten en terrassen. Dat kan in het materiaal dat u verkiest. Exclusive Oakwood klaart de klus. We besteden de grootste zorg aan de kwalitatieve aanleg en afwerking van uw droomterras. Bespreek gerust al uw wensen met onze mensen en wij realiseren ze op een hoogwaardige manier en in lijn met de rest van uw tuinconcept.

Totaalconcept met alle afwerkingsdetails

Uw nieuwe terras en oprit maken deel uit van het totaalproject, waaronder we bij Exclusive Oakwood onze schouders zetten. Behalve de plaatsing van een eiken bijgebouw dat dienst doet als garage, carport, poolhouse of dierenstal zorgen we ook voor een mooie afwerking dankzij een nagelnieuw terras en een oprit die uw buitenomgeving helemaal 'af' maken.

Terras

Stel ons al uw vragen

Als onderdeel van uw totaalproject nemen we graag uw buitenomgeving onder handen. Vertel ons waar u uw terras wilt en wij zorgen voor een plaatsing volgens alle regels van de kunst. Hetzelfde geldt voor uw oprit. Deze is voor een groot stuk het visitekaartje van uw woning, omdat het vaak het eerste aandachtspunt is van bezoekers en passanten.

Bent u benieuwd hoe Exclusive Oakwood uw oprit en terras aanlegt volgens de recentste technieken en met de beste materialen? Neem dan snel contact met ons op!

bottom of page