" " " " " "
top of page
realisatie Exclusive Oakwood
white-logo.png

Mooie realisaties van totaalprojecten

Foto 3.jpg
Houten bijgebouw en tuininrichting

Houten bijgebouw en tuininrichting

U kunt nog zo overtuigd zijn van de expertise van de professionele partner voor de plaatsing van houten bijgebouwen en tuininrichting met wie u in zee wilt gaan, maar een blik op enkele realisaties doet de laatste twijfels helemaal wegsmelten.

Foto 4.jpg
Dak bijgebouw
foto1.jpg
realisaties

Houten bijgebouwen

Opritten en terrassen in alle facetten

Bij Exclusive Oakwood zijn we gespecialiseerd in de plaatsing van houten bijgebouwen. Bekijk zeker onze verschillende realisatiebeelden. Dan ziet u meteen dat we van vele markten thuis zijn. Een poolhouse creëren of eerder nood aan een carport of garage? Wij klaren de klus voor u! Ook de realisatie van een dierenstal is perfect mogelijk.

We zorgen we ook voor de aanleg van uw oprit en terras. En dat in diverse materialen. Wenst u een oprit in klinkers of een terras in natuursteen? Wij garanderen een feilloze plaatsing volgens de regels van de kunst.

Poolhouse

Expert in totale werken

Een goede expert vinden die de totale werken aankan in en rond uw poolhouse of bijgebouw, is niet altijd makkelijk. Met Exclusive Oakwood haalt u vakmensen in huis die al uw wensen professioneel kunnen uitvoeren, zowel  binnen als  buiten. Wij verzekeren een vakkundige uitvoering, helemaal zoals u het voor ogen hebt en zoals we het met u hebben doorgenomen. Check snel onze realisatiebeelden en laat u inspireren door deze fijne realisaties.

Benieuwd naar hoe professioneel we uw binnen- en buitenomgeving onder handen nemen? Neem dan snel contact met ons op!

bottom of page