" " " " " "
top of page
stallingen.jpg
white-logo.png

Uw expert voor de bouw van houten carports, garages, paardenstallen en andere dierenverblijven

Een perfect onderkomen voor uw wagen

Als autoliefhebber hebt u niets dan het beste met uw wagen voor. En daar hoort een degelijk onderkomen bij, zeker als regen, sneeuw of vrieskou in het land zijn. Exclusive Oakwood in Vlierzele is uw partner bij uitstek voor de bouw van houten carports.

Schermafbeelding 2022-01-10 om 10.40.25.png
Schermafbeelding 2022-01-10 om 10.39.52.png
Anker 1

Voor de gezondheid van uw dieren en uw praktisch gemak

Wij stellen onze knowhow inderdaad ook ten dienste van uw dieren. U kunt bij ons terecht voor de bouw van houten stallen die aan alle vereisten voldoen. Dat is enerzijds de gezondheid van uw dieren waarborgen en anderzijds uw gemak. Dat wil zeggen: de ruimte en de mogelijkheid creëren om ze optimaal te verzorgen. In de stal kunt u de dierenvoeding en het hooi opslaan en droog houden. U hebt er ook harken en rieken bij de hand om de stal proper te maken, borstels om uw paarden te borstelen enz.

Sackville-Oak-Frames-Oak-Framed-Buildings-265.jpg

Duurzame stallen op maat

Onze stallen zijn hoogstandjes van bouwen met hout. Ze getuigen van ons vakmanschap en garanderen feilloos maatwerk dat precies aangepast is aan uw noden en die van de bewoners: uw paarden, schapen, geitjes of nog andere dieren. Als specialist in hun verzorging vernemen we graag van u hoe de stal moet ingedeeld worden, hoeveel vierkante meters elk dier nodig heeft, hoeveel ruimte u wilt voorzien voor werkgerief en toebehoren … Wij zetten uw instructies om in een praktische maatoplossing uitgewerkt in kwaliteitsvolle houtsoorten: eik, lariks, douglashout of oregon. We zorgen voor de vakkundige realisatie van de stallen waar zowel u als uw dieren jarenlang van zullen genieten.

Op zoek naar een houten carport of stalling voor uw dieren? Bij Exclusive Oakwood bouwen we ze op maat. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken.

bottom of page