" " " " " "
top of page
poolhouses
white-logo.png

Poolhouses, perfect geïntegreerd bij uw zwembad

Maatwerk voor een gerieflijk poolhouse

Wilt u er komaf mee maken dat u na het zwemmen naar binnen moet om u om te kleden? Dan is een poolhouse bij het zwembad de voor de hand liggende oplossing! Bij Exclusive Oakwood hebben we daar al veel ervaring mee. We zijn zeker niet aan ons eerste proefstuk toe! Bovendien bieden we u tal van mogelijkheden om helemaal tegemoet te komen aan uw specifieke wensen. Wij staan namelijk voor de bouw van poolhouses op maat.

poolhouse
poolhouse
Anker 1

Diverse afmetingen en houtsoorten

Bij de constructie van uw poolhouse houden wij rekening met uw behoeften maar ook met de volgende omgevings- en andere factoren. Ten eerste moet u even stilstaan bij de afmeting van het gebouw. Dient dat enkel om u om te kleden of wenst u er ook een douche te installeren? Zal uw poolhouse gedeeltelijk dienst doen als opslagruimte voor de tuinmeubelen in het winterseizoen? Daarnaast wijzen wij u graag op deze aspecten: oriëntatie van de constructie, ondergrond, esthetische integratie in uw tuin zodat het een mooi totaalplaatje wordt. Voor dat laatste is de keuze van het hout erg belangrijk. Wij werken met eik, lariks, oregon en douglas. De keuze is aan u maar u kunt ervan op aan: ons hout is van de beste kwaliteit.

Handig voor meer dan één functie

Een poolhouse kan meerdere doelen dienen. Het hoeft niet enkel bij een kleed- of opslagruimte te blijven. Zo zijn er mensen die na verloop van tijd een sauna in hun poolhouse plaatsen. Of u hebt nood aan een beetje schaduw rond uw zwembad? Dan kunnen wij uw poolhouse uitbreiden met een aangenaam overdekt terras. Ideaal ook om een buitenkeuken of de barbecue te plaatsen. En heerlijk om beschut te zitten, zelfs als hartje zomer al gepasseerd is. Hebt u dus op termijn nog plannen, dan doet u er goed aan om die van meet af aan al in het ontwerp in te calculeren en voldoende ruimte te voorzien.

poolhouse

Onze uitgebreide expertise voor uw poolhouse

Zin om uw plannen voor een poolhouse concreet te maken? Dan staan de specialisten van Exclusive Oakwood u bij met deskundig advies. En wij leveren u een duurzaam en op maat gemaakt poolhouse als eindresultaat. Liever zelf de handen uit de mouwen steken? Dan zijn onze kant-en-klare bouwpakketten iets voor u!

Wenst u een poolhouse bij uw zwembad? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te vernemen.

bottom of page