" " " " " "
top of page
eiken aanbouwveranda

Breng de natuur naar binnen met een eiken aanbouwveranda

white-logo.png

Maximaal zicht op de tuin

Houdt u van uw tuin en wilt u hem in elke periode van het jaar zien veranderen? Dat kan met een aanbouwveranda. Bent u bovendien een absolute fan van natuurlijke materialen? Dan zullen de houten aanbouwveranda’s van Exclusive Oakland in Vlierzele ongetwijfeld bij u in de smaak vallen. Met één van onze creaties brengt u de natuur nog meer binnen in huis en wordt u toeschouwer van uw tuin vanop de eerste rij!

Schermafbeelding 2022-01-10 om 10.35.28.png
23BarnHips.jpg
Anker 1

Een supplementaire volwaardige leefruimte

De eerste reden om tot de constructie van een aanbouwveranda te besluiten is uiteraard meestal meer plaats te creëren. Een uitbreiding van de living, een grotere keuken, een speelkamer voor de kinderen of een hobbyruimte … Het is een echte leefruimte met een welbepaalde functie die vaak meegroeit met de behoeften van uw gezin. Dat is een reden te meer om te gaan voor een hoogkwalitatieve constructie die bovendien geplaatst is door een professional ter zake.

Uitbouw in eik, lariks, padoek of douglas hout

Met de ruime expertise die ons familiebedrijf in eigen huis heeft, kunnen wij uw houten droomveranda als geen ander verwezenlijken. Vertel ons uw wensen en wij gieten ze in een mooi ontwerp dat daarna met de meeste zorg uitgevoerd wordt. Dankzij een minutieuze opmeting en de perfecte aansluiting op de gevel integreren we de nieuwe ruimte naadloos in uw woning. Exclusive Oakwood staat voor voortreffelijk vakmanschap. Daarvoor maken wij gebruik van de nieuwste technieken en de beste houtsoorten. Een aanbouwveranda in eik, douglas, lariks of padoek? Laat uw droom geen dode letter blijven. Integendeel, bij Exclusive Oakwood maken we er werk van!

Terras

En er is meer ...

Wilt u eigenlijk vanuit de veranda op een mooi terras stappen? Dan komt het beste in ons team naar boven want wij zijn dé specialist voor de professionele uitvoering van totaalprojecten!

Droomt u van een eiken aanbouwveranda in uw huis? Doe dan een beroep op Exclusive Oakwood in Vlierzele. Wij leveren maatwerk van de bovenste plank!

bottom of page