" " " " " "
top of page
Houten bijgebouw
Zelfbouw bijgebouw

Diverse houtsoorten mogelijk

Een houten bijgebouw dient vele doelen. Hebt u nood aan een extra garage of wilt u graag een carport? Bij Exclusive Oakwood in Vlierzele zorgen we voor een oplossing op maat. We kijken samen met u welke noden er zijn en hoe we die het best invullen. Onze houten bijgebouwen worden op maat gemaakt en zijn aangepast aan uw situatie. Als familiebedrijf met een hart voor hout realiseren we jaarlijkse vele verschillende houten gebouwen. Van poolhouses en carports tot garages en dierenstallen: bij ons is maatwerk altijd verzekerd.

Poolhouse
Houten dak bijgebouw
bijgebouw

Eik maar ook andere houtsoorten

Make-over voor uw tuin

Onze specialiteit: eiken bijgebouwen. Op uw vraag kunnen we uw bijgebouw ook realiseren in lariks, douglas en oregon. Welke houtsoort u ook kiest, u kunt altijd zeker zijn van onze hoogste toewijding om uw houten bijgebouw hoogkwalitatief bij u te plaatsen. Daarbij maken we gebruik van de modernste technieken en garanderen u zo een feilloze plaatsing.

Behalve voor de plaatsing van een houten bijgebouw kunt u bij ons ook voor veel meer terecht. Exclusive Oakwood is gespecialiseerd in totaalprojecten. Daarbij plaatsen we uw houten bijgebouw en zorgen voor de nodige aanplantingen. Verder nemen we ook de aanleg van opritten en terrassen voor onze rekening en kunt u ons inschakelen voor allerhande tegelwerken. Zo nemen we uw volledige buitenomgeving in één totaalproject onder handen, dat alle werkzaamheden centraliseert en tot een volledig nieuwe tuinbeleving leidt.

Houten bijgebouw op maat

Maak werk van uw houten bijgebouw

Bent u overtuigd van de meerwaarde van een houten bijgebouw voor uw buitenomgeving? Dan verwelkomen we u graag. Stel ons gerust al uw vragen. We beantwoorden ze met de meeste zorg. Vraag zeker ook informatie over onze bouwpakketten voor doe-het-zelvers!

Benieuwd hoe we uw houten bijgebouw deskundig realiseren? Neem dan snel contact met ons op!

Anker 1
bottom of page