" " " " " "
top of page
4524741.jpg
logo exclusive Oakwood

Bouwpakketten voor de constructie van houten gebouwen

houten bijgebouwen
tekening

Bouwpakket in eik, larix, oregon

Voor doe-het-zelvers bieden we praktische bouwpakketten aan waarmee u zelf aan de slag gaat met de constructie van uw houten gebouw. Die pakketten zijn voorzien van een duidelijke handleiding en bevatten alle noodzakelijke onderdelen om zelf uw houten bijgebouw op een efficiënte manier in elkaar te zetten.

Foto 2.jpg
Dak houtenbijgebouw
Anker 1

Schakel onze hulplijn in

Bent u best wel een handige harry en deinst u er niet voor terug om zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan zijn de bouwpakketten van Exclusive Oakwood voor u de perfecte oplossing. Hoewel de pakketten duidelijk samengesteld zijn, kan het soms toch geen kwaad om wat deskundige hulp in te schakelen. Die assistentie bieden we u bij Exclusive Oakwood maar al te graag aan. Behalve de levering van de bouwpakketten staan we u dus graag bij met raad en daad. Problemen om goed op gang te geraken of verwarring bij een of meerdere stappen van het bouwplan? Wij zetten u met alle plezier op weg. Zo wordt de realisatie van uw houten bijgebouw een fluitje van een cent.

Houten bijgebouw op maat

Kies uw bouwpakket

Bij Exclusive Oakwood hebt u de keuze uit bouwpakketten in verschillende houtsoorten. Eik, lariks, oregon of douglas: u selecteert de voor u meest geschikte houtsoort waarna u feilloos aan de slag kunt met de realisatie van uw houten bijgebouw. Dat plaatst u waar en hoe u dat zelf wilt.

Wilt u meer informatie over de bouwpakketten van Exclusive Oakwood in Vlierzele? Neem dan snel contact met ons op!

bottom of page