top of page
Exclusief Oakwood

Tegelwerken van topkwaliteit

Tegelwerken binnen
Klinkers buiten

Alle soorten materiaal

Exclusive Oakwood neemt al uw tegelwerken voor zijn rekening. Daarbij maken deze werken deel uit van onze totaalprojecten, waarbij we uw buitenomgeving integraal onder handen nemen. Onze specialiteit: de constructie van een houten bijgebouw. Daarbij nemen we ook de complete tuinomgeving voor onze rekening. Constructie van terras en oprit: we doen het allemaal.

Buitentegels
Betonklinkers
Anker 1

Tegelwerken binnen en buiten

We voeren alle tegelwerken uit, zowel binnen als buiten. Daarbij gebruiken we hoogwaardige materialen en zetten we de recentste technieken in. Resultaat gegarandeerd. U kiest zelf het materiaal van uw voorkeur. Keramiek-, beton- of mozaïektegels: het is allemaal mogelijk. Blauwe steen, marmer en graniet zijn materialen die we vaak buiten gebruiken. Ze geven uw tuinomgeving extra cachet.

Tegelwerken als onderdeel van totaalproject

De specialiteit van Exclusive Oakwood in Kalken? De creatie van een houten bijgebouw. Wilt u een carport, garage, poolhouse of dierenstal in uw buitenomgeving? Dan zorgen we voor een vlekkeloze plaatsing van de constructie die u wenst. Daarnaast bieden we nog een waaier van andere diensten aan. Zo zorgen we voor de aanleg van terras en oprit, en nemen we dus ook alle tegelwerken voor onze rekening.

Arduinen trappen

Leg ons uw uitdaging voor

Bent u op zoek naar een ervaren partner voor de aanleg van uw buitenomgeving, inclusief tegelwerken? Leg dan zeker uw oor te luisteren bij Exclusive Oakwood in Kalken. Wij verzorgen de constructie van uw houten bijgebouw en nemen ook alle andere werken voor de verfraaiing van uw buitenomgeving voor onze rekening.

Benieuwd naar hoe we uw binnen- en buitenomgeving onder handen nemen met professionele tegelwerken? Neem dan snel contact met ons op!

bottom of page